Ljeto u mreži: Skockani nindža

skockanininjaEVENT

LJETO U MREŽI (3. i 4. kolovoza)
Poseban ljetni filmski program prikazuje se na velikim platnima neovisnih kinoprikazivača u čak 22 grada i mjesta diljem Hrvatske. Uz zajednički slogan Nacrtaj se u kinu! pulsko Kino Valli ugostit će dva vrhunska animirana ostvarenja – Disneyev klasik ‘Mala sirena’ čiju 30. obljetnicu obilježavamo ove godine i izvrstan danski obiteljski film ‘Skockani nindža’.

Cijena ulaznice za filmove iz programa "Ljeto u mreži" iznosi 20,00 kuna. Cijena ulaznica za sve ostale dane prikazivanja je redovna.


SKOCKANI NINDŽA
(Checkered Ninja), Thorbjørn Christoffersen, Anders Matthesen, animirani za djecu, podnaslovljen na hrvatski jezik, Danska, 80', 2018.

Ova izvanredna komedija za dječje filmoljupce (uzrast 7+) u Danskoj je oborila sve rekorde gledanosti. Aske od ujaka Stewarta na poklon dobije plišanog nindžu iz Tajlanda za kojeg otkrije da je živ i da mu može pomoći oko problema u školi. Aske želi vratiti uslugu, ali saznaje da se nindža nalazi na posebnoj misiji. Pun britkog humora, film krasi izvrsni hip-hop soundtrack.

IMDb

Kupi / rezerviraj ulaznice

RasporedSjedenja2018