2. Pulica u kaputu

pulicaukaputu1EVENTDani dječjeg filma / Kino Valli, 16. - 20. 11. 2016.

I ove godine Pulica u kaputu nastavlja svoj put s osnovnim ciljem razvoja kulture gledanja filmova kod djece od 4 do 12 godina.

Od 16. do 20. studenoga u Kinu Valli prikazat će se desetak igranih i animiranih filmova čiji će likovi iz šarolikih europskih i svjetskih kultura na zabavan način provesti malene gledatelje i njihove pratitelje kroz brojne teme kao što su prijateljstvo, školovanje, obitelj, ljubav, kućni ljubimci, priroda, idoli, mašta, snovi itd.

Filmove će ocjenjivati sedmeročlani 'stručan' dječji žiri, ali i publika koja će po završetku svakog filma zaokružiti željenu ocjenu na glasačkom listiću. Osim uživanja u otkrivanju novih filmskih naslova djeca će moći kreirati animirane filmske knjige (flipbook) te nacrtati svoje omiljene animirane likove koji će tijekom trajanja Pulice u kaputu pa sve do kraja prosinca biti izloženi u foajeu Kina Valli.

Ovogodišnja Pulica u kaputu želi biti više od 'mjesta' gdje se uz fine tople kokice udobno sjedi i uživa u gledanju filmova, stoga će u suradnji s pulskim udrugama i manifestacijama biti proširena dodatnim sadržajem poput priča za laku noć, lutkarske predstave, mogućnosti kupovine knjiga te drugih zanimljivih i unikatnih proizvoda za djecu.

Otvaranje programa, uz prigodan domjenak i veselo uređen prostor Kina obogatit će dječji koncert, a pripremi je i niz iznenađenja kako bi ovogodišnja Pulica u kaputu bila posebna i nezaboravna.

logo

programskaknjizicakinoMODUL

programskiletakkinoMODUL