Redoviti program Kina Valli, do 13. srpnja, uključuje recentne filmske hitove i novi filmski hit za djecu. Od 16. do 24. srpnja tradicionalno će se, uz slobodan ulaz, održati dio programa 69. Pulskog filmskog festivala, potom, od 27. do 29. srpnja, Film na šugamanu na Fratarskom otoku, kolovoz je rezerviran za filmske večeri u Circolu s programom Circolo Classic, a projekcije na otvorenom, na raznim lokacijama u gradu, zaokružit će Kino u kvartu.

Od 30. lipnja do 6. srpnja prikazat će se Top Gun: Maverick (r. J. Kosinski) i Jurski svijet: Carstvo, a sve do 11. srpnja i nastavak megapopularnog hita za djecu Malci 2: Kako je Gru postao Gru (r. K. Balda), neispričana priča o snu jednog dvanaestogodišnjaka da postane najveći svjetski superzlikovac.

Od 7. do 13. srpnja igrat će Bergmanov otok (r. M. Hansen Løve), priča o paru koji se povlači na osamu na mistični otok Fårö, ali potraga za tragovima velikog Ingmara Bergmana odvest će ih u potpuno novom smjeru, negdje između tanke linije realnosti i fikcije. Istog će se tjedna okupiti glumačka ekipa u sastavu Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson i Christian Bale u novom nastavku Thor: Ljubav i grom (r. T. Waititi)

Uz slobodan ulaz, u utorak, 12. srpnja od 19:00 sati, prikazat će se dva kratkometražna filma domaćih mladih autora, Četvrtak Jakova Benčića i Ona spava Frane Pekice.

Raspored programa Film na šugamanu, Circolo Classic i Kino u kvartu pravovremeno ćemo objaviti na mrežnoj stranici dok program Pulskog filmskog festivala možete pronaći na www.pulafilmfestival.hr.

Povezane vijesti