Uz preporučene mjere za održavanje programa, Kino Valli započinje s radom u četvrtak 21. svibnja. Radnim danom prikazivat će se po dvije projekcije s pauzom od sat vremena između filmova, dok će se vikendom prikazivati i matineja za djecu. Tjedan započinje s filmom Emma (r. A. de Wilde), kostimiranom dramom prema istoimenom romanu Jane Austen, o bogatoj mladoj ženi koja vjeruje da se neće nikada udati ali koja posreduje u romantičnoj vezi te film Zviždači (C. Porumboiu) o policajcu koju igra dvostruku ulogu i koji se s prekrasnom Gildom upušta u vrtlog korupcije i izdaje. Za najmlađe će se prikazivati film Naprijed (r. D. Scanlon), priča nastala u suradnji Disneya i Pixara, o dvojici tinejdžera vilenjaka koji se upuštaju u uzbudljivu misiju otkrivanja postoji li u svijetu još uvijek bar malo čarolije. Film je sinkroniziran i prikazat će se 23., 24., 30. i 31. svibnja u 11 i 18 sati.
Od 28. svibnja do 3. lipnja prikazivat će se Ona koju zamišljaš (S. Nebbou) o 48-godišnjoj profesorici koja se na društvenoj mreži predstavlja kao mlada pripravnica i pod pseudonimom započinje komunikaciju s mladićem Alexom i Sitne ribe (C. Giovannesi) film nagrađen Srebrnim Medvjedom u Berlinu o bandi napuljskih dječaka uključenih u ulični rat od strane Camorre.

Sukladno objavljenim mjerama za održavanje programa, ljubazno molimo posjetitelje da prilikom boravka u kinu slijede istaknuta pravila ponašanja. Obvezno je pridržavanje fizičke distance i općih higijenskih mjera a na samom ulazu, u toaletima i na blagajni dostupni su dozatori s dezinfekcijskim sredstvom. Broj sjedala formiran je na temelju preporučenih mjera distanciranja te će na raspolaganju biti svaki drugi red s po jedno ili dva mjesta uz razmak od tri sjedala. Preporučujemo kupovinu ulaznica putem mrežne stranice dok će blagajna s radom započinjati svakodnevno sata vremena prije početka prve projekcije. Sve će se dodirne površine dezinficirati između projekcija i ujedno se mole posjetitelji da se ne zadržavaju nakon završetka projekcije, te da na izlasku iz dvorane koristite oba izlaza.
Posjetitelji koji su kupili ulaznice za program MetOpere i Boljšoi Balleta na blagajni mogu izvršiti povrat za neodržane programe.

Povezane vijesti