Izložbe

Izložba fotografija - Julian Furones

Subota, 28. rujna 2019. u 19 sati

vladimirizlozbaIZLOZBE  

U sklopu 9. Vladimir Skate Film Festivala, španjolski umjetnik i bivši profesionalni skejter, Julian Furones predstavlja se serijom uličnih fotografija s različitih strana svijeta. Svojom, uglavnom, crno-bijelom fotografijom bilježi trenutke i neponovljive situacije na ulicama, a brojna posjećena mjesta najbolje razumije promatrajući ljude u njima te stvarajući iznimne portrete.


 

Izložba fotografija Louisae Menke

Subota, 29. rujna 2018. u 19 sati

Louisa Menke  

Dansko-alžirska fotografkinja Louisa Meneke jedna je od pionirki ženske pro-skate scene. Često za sebe kaže kako fotografira onako kako i vozi skejt: na ulici i “iz rukava”. U foto-knjizi Some Time to Smile dokumentira rad i ideju Skateistana – revolucionarne skate-škole u Afganistanu (Kabul), radi koje je djevojčicama dozvoljeno voziti skejt, odnosno baviti se sportom. Objavljuje i foto-zine Colorful Hearts Filled With Rhythm And Rainbows, No One Can Dance The Way You Do o njezinom iskustvu u Johannesburgu, gdje je surađivala na dokumentarnom filmu Get Used To It o ženskom pokretu, skateboardingu i Skateistanu, a u Kinu Valli u sklopu 8. VFF predstavit će neke od svojih živopisnih fotografija. Živi i radi u Barceloni kao umjetnica i profesorica engleskog jezika.


 

Istraživanje zvuka

7. ožujka 2018. u 17:30 / Dječji vrtić Cipelići

cipeliciIZLOZBA  

Istraživanje zvuka - izložba radova polaznika dječjeg vrtića Cipelići


 

Ona je...

8. ožujka 2018. u 20 sati / Zlatko Gotovac i Teodor Korodi: Ona je..., izložba fotografija žena Grada Pule.

onajeIZLOZBA  

Povodom Međunarodnog dana žena – 8. marta


 

Udruga Art studio – program Junior +

15. studenog 2017. / Udruga Art studio – program Junior +

ARTstudioIZLOZBA  

Udruga Art studio od 2011. godine provodi program Junior + u partnerstvu s Centrom za socijalnu skrb Pazin – Obiteljski centar Pula. Riječ je o keramičkim radionicama namijenjenima roditeljima i njihovoj djeci kao rana obiteljska podrška i prilika da obitelji kvalitetno provedu zajedničko vrijeme. Pod vodstvom Igora Fabrisa u 2017. godini radionice Junior + pohađale su 23 obitelji i 60 sudionika, a rezultati njihova rada javnosti su predstavljeni u sklopu Međunarodnog tjedna djeteta u Gradskoj knjižnici i čitaonici Pula, a tijekom 3. Pulice u kaputu imat ćete je priliku pogledati i u Kinu Valli.


 

Izložba plakata starih hrvatskih filmova povodom Svjetskog dana audiovizualne baštine

27. listopada 2017. / Svjetski dan audiovizualne baštine

plakatiIZLOZBA  

Izložba plakata starih hrvatskih filmova

Svjetski dan audiovizualne baštine obilježava se od 2005. godine, a budući da su mnogi zvučni zapisi, pokretne slike i drugi audiovizualni materijali nepovratno izgubljeni zbog zanemarivanja, prirodnog propadanja i tehnološke zastarjelosti, taj dan posebna se pozornost daje podizanju svijesti o važnosti audiovizualnih dokumenata kao sastavnog dijela nacionalnog identiteta svake zemlje i upozorava na hitnu potrebu njihove zaštite.


 

Izložba fotografija Josipa Ušaja: Sarajevo u pohode, gradovi nadživljuju rušitelje

Otvorenje / Srijeda, 11. listopada 2017. u 19:30

josipusajIZLOZBA  

Izložba fotografija

Josip Ušaj: SARAJEVO U POHODE, Gradovi nadživljuju rušitelje

U suradnji s Nacionalnom zajednicom Bošnjaka Istre


 

Izložba fotografija Nicholasa Kunza

Subota, 23. rujna 2017.

vladimir  

Samostalna izložba Nicholasa Kunza, fotografa iz San Francisca, intimni je foto-putopis autorova proputovanja Europom potaknuto skateboardingom i fotografijom, dvjema disciplinama kojima se aktivno bavi više od polovice svog života. Izložba kroz 12 fotografija te popratnu foto publikaciju rekapitulira Kunzovo tromjesečno solo putovanje koje je okončao stigavši u Fažanu na prošlogodišnji Vladimir Film Festival.

Više o ovogodišnjem Vladimir Film Festivalu možete pročitati OVDJE.

"DEEP BLUE ATLANTIC OCEAN" / Izložba Dječjeg vrtića My day

Svibanj - lipanj, 2017.

mydayIZLOZBA  

"DEEP BLUE ATLANTIC OCEAN" - Izložba radova djece iz vrtića My Day

"Četiri dimenzije" / Izložba Mladena Milojevića

Petak, 24. ožujak 2017.

MladenMilojevicIZLOZBA  

Mladenov fotografski opus započeo je prije 6-7 godina tijekom jednogoišnjeg pohađanja kreativnih naprednih ciklusa digitalne fotografije u Pixel Artu. Kao njegov mentor u samim počecima primjetio sam njegov poseban pristup pri odabira kadrova i specivičnost posebnog pogleda kroz objektiv...
Više pročitajte OVDJE.

Kino Valli poziva sve mlade fotografe i likovne umjetnike

koji se žele predstaviti pulskoj publici da se prijave za izlaganje u okviru ciklusa izložbi za 2018. godinu.

Uvjeti izlaganja

• Izložba može biti samostalna ili skupna.

• Na izložbu se mogu prijaviti fotografije, grafike i ostale tehnike.

• Kino Valli raspolaže sa 16 okvira za dimenzije fotografija 73x52 cm i jednim velikom okvirom za dimenzije fotografije 109x76 cm.

• Trajanje izložbe dogovara se s organizatorom u zavisnosti o raspoloživosti termina.

• Vizualni materijali o izložbi ili projektu (fotografije, skice, crteži, nacrti i slično u tiskanom formatu ili na cd-u) zajedno s kratkim životopisom zaprimaju se na: info@kinovalli.net

• Sva pitanja u vezi prijave radova možete postaviti na broj telefona 222-703.