Kino 15 + filmski je program  kina namijenjen mladima od 15 godine na dalje, a osmišljavaju ga  upravo mladi za sebe i sve zainteresirane. Nastao je kao reakcija dugogodišnjih pokušaja da kao kino kreiramo programe za mlade, koji bi se odvijali u njihovo slobodno vrijeme (izvan obrazovnog sustava), a da pri tom nismo razmišljali da su upravo oni ti koji će kreirati najbolji program za sebe  u skladu sa svojim željama i razmišljanjima. Sada imaju svoje mjesto, svoje vrijeme, svoju slobodu stvaranja programa i svoje mentore (nas iz Kina Valli). 

O programu Kina 15+ 

Program Kina 15+ osmišljen je na način da svakog zadnjeg utorka u mjesecu od listopada do lipnja prikažemo film po izboru mladih uz razgovor o filmu, posebno događanje, radionicu, tribinu, koncert, gostovanje autora, kritičara, filmaša…

Tim Kina 15+ 

Tim Kina 15 + zamišljen je kao skupina mladih koja svojim idejama, promišljanjima i entuzijazmom žele sebi i svojim vršnjacima kreirati prostor za kvalitetno druženje uz dobar film. Trenutno u našem timu djeluju mladi iz Pule i šire okolice:  Jakov Benčić – student režije ADU u Zagrebu, Frane Pekica – student filozofije i engleskog jezika Sveučilišta u Zagrebu, Lara Plastić – studentica Arhitektonskog fakulteta u Zagrebu, Ivan Škorić – student Arhitektonskog fakulteta u Zagrebu, Marika de Gravisi - studentica odnosa s javnošću i studija medija na Sveučilištu Vern u Zagrebu, Matija Restović - učenik Gimnazije Pula, Bartol Pekica - učenik Gimnazije Pule, Borna Černe - učenik Gimnazije Pula.

Želiš se priključiti timu Kina 15+ piši nam na e-mail adresu natasa@pulafilmfestival.hr

Kino 15 + pratite na Instagram profilu. 

Kontakt 

Kino 15+ 

Nataša Šimunov
E: natasa@pulafilmfestival.hr 

IG: kino15plus 


Program: Kino 15+

Trenutno ne postoje filmovi ove vrste programa.