Pulski filmski festival, Pulica u kaputu, Manhattan festival kratkog filma, Film na šugamanu, Dani slovenskog filma, Revija srpskog filma, Ljeto u (Kino) Mreži, Rendez vous au cinema, Dani smijeha, Ženijalni dani, UNICEF-ov festival o pravima djece, Ciklus japanskog filma, razne retrospektive, suradnja s Nacionalnom zajednicom Bošnjaka Istre i Pule, filmovi u sklopu manifestacija Vladimir film festival, Monte Librić, Zelena knjižnica te obilježavanje Svjetskog dana audiovizualne baštine, Dana mladih, Dana neovisnih kina, Dana sjećanja na žrtve Holocausta, Europskog dana art kina itd. neka su od posebnih događanja koja se tijekom godine tradicionalno ili jednokratno održavaju u Kinu Valli. Otvoreni smo za sve oblike suradnje s raznim ustanovama, udrugama, manifestacijama, a posebno nas veseli kada nam se pruži mogućnost  podržati lokalne filmske autore. Za neke od navedenih programa ulaz je slobodan, a za druge se ulaznice prodaju po posebnoj sniženoj cijeni.

Kino 15+

Kino 15 + filmski je program  kina namijenjen mladima od 15 godine na dalje, a osmišljavaju ga  upravo mladi za sebe i sve zainteresirane.

ŠPAROGE

25 min

Kino 15+

Hrvatska
Detaljnije Datum i vrijeme prikazivanja
Kupi ulaznicu
  • 19:10

12 GNJEVNIH LJUDI

01 h 36 min

KIno 15+ IMDb link

SAD, 1957
Foršpan Detaljnije Datum i vrijeme prikazivanja
Kupi ulaznicu
  • 19:00

Festival poljskog filma Visla

U suorganizaciji s Poljskom kulturnom udrugom Polonez iz Splita i Zakladom Wspieram iz Poljske, u Kinu Valli će se od 11. do 13. svibnja, svakog dana u 19 sati održati 6. Festival poljskog filma Visla.

Dani slovenskog filma