Online kupnja ulaznica / Pravila i uvjeti

UVJETI KUPOVINE
Ovi uvjeti kupovine definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i reklamacije robe ponuđene na našim internet stranicama. Isporučitelj (Prodavatelj) robe ponuđene na ovim stranicama je Javna ustanova Pula Film Festival, Uspon na Kaštel 2, 52100 Pula, a Kupac robe je posjetitelj internet trgovine koji odabere barem jednu ulaznicu. Kupnjom ulaznica Kupac prihvaća ova Pravila i uvjete poslovanja. Ukoliko se ne slažete s navedenim, molimo vas da ne koristite dalje ovu uslugu.

Sve cijene su izražene u kunama i uključuju PDV.

POSTUPAK
Kupnja ulaznice vrši se odabirom željene satnice ispod filma ili odabirom dana u kalendaru, izravno iz izbornika ili u izborniku Ulaznice/Kupi ulaznicu.
Nakon izbora željenog filma i termina:
– odaberite željeno mjesto u dvorani
– odaberite plaćanje kreditnom ili kino klub karticom
– registrirajte se
– provjerite točnost podataka prije kupnje
– izvršite plaćanje

REGISTRACIJA
Kupac mora biti registriran kako bi izvršio kupovinu. Prilikom registracije od Kupca se zahtjeva da unese osobne e-mail adresu i lozinku.

PLAĆANJE
Online plaćanje moguće je izvršiti putem kreditne kartice (American Express®, MasterCard®, Visa, Maestro) ili putem kartice Kino klub Valli
Jednom potvrđena i kupljena ulaznica više se ne može opozvati i poništiti.

UVJETI DOSTAVE/ISPORUKE ULAZNICA
U završnom postupku kupovine online ulaznica na vašem sučelju prikazat će se potvrda o kupnji (ulaznica) sa svim potrebnim podacima (QR kod, datum predstave, red, sjedalo, cijena, broj ulaznice). Za ulazak na projekciju potrebno je predočiti ispisanu ulaznicu ili QR kod putem pametnog telefona. Ulaznica će biti poslana i na vašu e-mail adresu koju ste upisali tijekom registracije, a uvijek se nalazi i na vašem računu na poveznici ‘Moj račun’.

JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA
Sukladno čl. 79. st. 1. t. 12. Zakonu o zaštiti potrošača, Kupac nema pravo na jednostrani raskid Ugovora na daljinu (povrata novca) s obzirom da je predmet ugovora pružanje usluga vezanih uz slobodno vrijeme, koje se događaju u točno određeno vrijeme odnosno u određenom razdoblju.

PROMJENE PROGRAMA
Pula Film Festival, Kino Valli, zadržava pravo promjene programa. U slučajevima otkazivanja filma ili promjene rasporeda, Kupac za online kupljenu ulaznicu može na blagajni Kina Valli dobiti povrat novca ili ju zamijeniti za isti film u drugom terminu. Rok za ostvarivanje prava je najkasnije do vremena na koje se kupljena ulaznica odnosi.

ZAMJENA I REKLAMACIJE
Zamjenu ulaznica ili povrat sredstava moguće je ostvariti samo u slučajevima promjene ili otkazivanja programa.
Za kupljene, a nepreuzete kino ulaznice, nije moguće tražiti povrat sredstava ili zamjenu za drugu kino ulaznicu.
Prije nego što kupovinu konačno potvrdite provjerite sve podatke o željenom filmu, terminu i vremenu projekcije jer naknadne reklamacije ne uvažavamo.

OSOBNI PODACI
Zaštita privatnosti opisuje kako Pula Film Festival/Kino Valli postupa s vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom korištenja internet trgovine. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci: ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona, odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje Pula Film Festival sazna tijekom vašeg korištenja internet trgovine. Pula Film Festival se obvezuje da će vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju internet trgovine, kako bi vam omogućila korištenje svih opcija koje one pružaju. Pula Film Festival će vaše osobne podatke čuvati u tajnosti, te ih neće distribuirati, objavljivati, davati trećim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi bez vaše prethodne suglasnosti.

ELEKTRONSKA KOMUNIKACIJA
Posjećivanjem stranica internet trgovine komunicirate elektronskim putem. Time prihvaćate da svi sporazumi, obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji koji su vam dostavljeni elektronskim putem zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku.

IZMJENE PRAVILA I UVJETA ONLINE KUPOVINE
Pula Film Festival/Kino Valli zadržava pravo mijenjati i ažurirati ova Pravila i uvjete online kupovine. Svaka izmjena biti će objavljena na stranicama naše internet trgovine.

PODNOŠENJE PRIGOVORA
Pisani prigovor možete osobno predati u poslovnim objektima Pula Film Festivala ili poslati:
poštom na adresu: Pula Film Festival, Uspon na Kaštel 2, 52100 Pula
putem faksa na broj: 052 393 320
elektroničkom poštom na e-mail: info@pulafilmfestival.hr

Na Vaš prigovor pismeno ćemo odgovoriti u roku od 15 dana od zaprimanja istog.

PULA FILM FESTIVAL
KINO VALLI